Välkommen!
Kungälvs Simsällskap bildades 1965 och är en av kommunens största idrottsföreningar med drygt 1500 medlemmar. Vi bedriver en bred simutbildningsverksamhet med kvalité samt en tränings- och tävlingsverksamhet för ungdomar upp till seniornivå.
Fått fel skor vid söndagens simskola?
2016-12-05 11:32
Vi efterlyser ett par svarta outdoorskor Salomon XA Pro 3d i storlek UK 9 som har förväxlats med samma modell men i storlek 8,5. Detta ska ha skett vid ca 11:30 tiden i går söndag 4/12. 

Vet du med dig att du fått fel sko, kontakta kansli@kungalvsim.se så ombesörjer vi kontakt så ni kan byta tillbaka. 

Lussedopp 18 december 2016
2016-11-29 08:40

Söndagen den 18 december kl.09.00 är det återigen dags för Lussedoppet. 

Doppet vänder sig till dig som simmar i Hajen, Medley, Masters, Vuxensim och våra tävlingsgrupper.- Separat information gällande grenordning och anmälningsförfarande skickas till respektive grupp!

  

Syftet mer våra interna arrangemang är att yngre simmarna att träna på att tävla, vi följer FR riktlinjer gällande barnidrott och någon medaljutdelning eller ranking kommer ej att ske i våra resultatlistor. Vi har i stället bjudit in Tomten och hoppas på att han har något spännande med sig i säcken till alla barn som deltar. 


Dagen avslutas med att kora Klubbmästare 2016 i 100 medley där alla är välkomna att delta.
Utdelning av medalj för våra klubbmästare sker på KSS Årsmöte i februari.

 

Anmäl Er familj till vår Familjelagkapp. 3 Medlemmar ur varje familj, minst 1 förälder, tävlar om det prestige fyllda priset!

 

Vi kommer ha lotteri och fikaförsäljning med kaffe, saft, pepparkakor och lussekatter


Anmäl senast 12 December till er tränare, inga efteranmälningar.
Masters,Vuxengrupper, Medley, och Hajen mejlar anmälan till
lis.lundberg@kungalvsim.se       


Välkomna!

På fredag börjar Black Friday, men.....
2016-11-24 11:01

Sponsorhuset har redan tjuvstartat! Kolla in erbjudandena här: 
http://www.sponsorhuset.se/kungalvssimsallskap/rea-kampanjer/


Black Friday på fredag är dock den STORA DAGEN. Det är årets överlägset största shoppingdag. Våra 500 nätbutiker vräker ut bra erbjudanden under 24 timmar.Det finns pengar att tjäna och kanske kan du göra klart julshoppingen redan under denna dag. Tänk vad skönt!


Hett tips:
CDON kommer att ha nya fynd varje timme från 00,01. Dessa erbjudanden är det först till kvarn till och väl värt ett besök på deras hemsida. 


Som grädde på moset så får ju du och Kungälvs Simsällskap pengar tillbaka när du shoppar via Sponsorhuset. http://www.sponsorhuset.se/kungalvssimsallskap


Lycka till med fyndandet!

Information om simmärkestagning i Simskolan
2016-11-21 09:41

Hej!

Då vi följer Svenska Simförbundets simlinje så provar vi på att ta simmärken med era barn i simskolan de två sista lektionerna på terminen. Separat mejl har skickats till alla simskolebarn gällande detta. 

Vi vill uppmana er till att se hur barnen har utvecklats över hela terminen och inte enbart till vilka märken de klarar vid dessa tillfällen. Det finns tydliga riktlinjer för vad barnen ska klara av för att bli godkänd för respektive simmärke och ibland behöver de längre tid för att klara momenten.  

För barn i Medleygrupper

För barn som simmar i våra medleygrupper ligger inte fokus på att ta märken utan på att förbättra sin teknik och förbereda inför tävling. Vår interna tävling Lussedoppet planeras till den 18/12 och mer information och inbjudan kommer att mejlas till er och läggas på hemsidan. Om Ni har frågor – hör av er till kansli@kungalvsim.se eller besök vår hemsida www.kungalvsim.se

Hälsningar
Camilla Edholm
Kungälvs Simsällskap

Prova på Babysim i december
2016-11-06 08:53
I december månad erbjuder Kungälvs Simsällskap dig som vill bada med din baby att komma och prova på babysim tillsammans med erfaren Instruktör. 

Under boka till grupp kan ni se vilka dagar och tider som finns och också boka in er och ert barn. 


Vill ni boka fler tillfällen får ni mejla till kansli@kungalvsim.se 
Till er som redan går i vår verksamhet får kontakta oss, så hjälper vi er med eran bokning. 

Babyn är mellan 3 månader och 2 år vid tillfället. Naveln ska vara helt läkt och 
babyn ska väga mer än 4kg. Av föräldrarna anses som friskt. 

För att genomföra lektions tillfället måste minst 4 st vara anmälda per grupp.


Registrera din baby via fliken Boka till grupp. Behöver du mer information om hur du registrerar dig läs på nyanmälan under babysim fliken.

Välkomna! 

Nyheter från våra grupper
E gruppen, 01/12 12:22 
D gruppen, 29/11 15:22 
E gruppen, 29/11 15:22 
C gruppen, 29/11 15:19 
B gruppen, 29/11 15:18 
A2 gruppen, 29/11 15:17