Fler siminstruktörer behövs

  • 3 jan 2017
Nu behöver vi bli fler ledare i vårt härliga ledargäng! Inför vårens uppstart av verksamheten så är behovet stort av bland annat simskoleinstruktörer och tränare.
Kungälvs Simsällskap består i dag av baby/minisim,simskola, medleyskola,vuxensim/vuxencrawl och tävlingsgrupper. Med ca 1500 medlemmar är vi en av Kungälvs största idrottsföreningar.
Vi söker tränare,simskoleinstruktörer och simskoleassistenter till vår simskola för barn mellan ca 4-12 år. Tidigare erfarenhet av att arbeta som siminstruktör/ eller med annan typ av pedagogiskt arbete är meriterande men det viktigaste för oss är att du är rätt person villig att lära dig mer om simning.Vi utgår från Svenska Simförbundets simlinje i vår verksamhet och erbjuder interna och externa utbildningar.
Är du intresserad av ett jätteroligt jobb i en idrottsförening där du bidrar med livsviktiga kunskaper? Maila kansli@kungalvsim.se med info om dig själv eller frågor om oss!Tveka inte, hör av dig idag! Det finns inget häftigare än se barnens glädje när de lär sig simma!