Bli samarbetspartner/sponsor till K

  • 30 mar 2017

Kungälvs Simsällskaps Vision & Värdegrund  Vår vision är att Kungälvs Simsällskap ska vara en attraktiv förening där alla känner glädje och gemenskap oavsett ambitionsnivå.Föreningen ska hålla god kvalitet gällande kompetens och kontinuitet i såväl bredd- som tävlingsverksamhet. Detta innebär för Kungälvs Simsällskap: utbildade tränare, instruktörer samt ledare med förmågan att möta varje individ på dess nivå såväl idrottsligt som socialt.   
Vad betyder det att vara samarbetspartner?Att vara samarbetspartner med Kungälvs Simsällskap är ett sätt att bidra till utvecklingen på orten och då våra allra flesta aktiva är barn innebär det att ni gör något för generationen som växer upp. Det är ett sätt för företag att visa sitt engagemang.Ni bidrar till att barn i och runtomkring Kungälv lär sig simma. Dessutom skapar det många arbetstillfällen för ungdomar som siminstruktörer.Våra nu aktiva samarbetspartners hittar du på http://www.kungalvsim.se 
Hur kan ni hjälpa till?
Vill ni vara med och göra Kungälvs Simsällskap ännu bättre? För att förenkla samarbete har vi förberett några paket för olika sponsringsnivåer. Paketen och dess innehåll samt utförligare information kan ni läsa om här: Upplägg sponsring 2017.docx »
Hur många nås?
Oasen har ca 115000 besökare varje år.                                                                                                      
Kungälvs simsällskap hemsida har ca 40000 besökare per år. 
Klubbens mejlutskick når upp till 1100 personer per utskick.     
Klubbkläder säljs ca 100 plagg om året.
Kontakta oss för mer information via e-post på sponsring@kungalvsim.se
Ni finner fullständig information om upplägg, paket mm här: Upplägg sponsring 2017.docx » 
Välkomna!