Kungälvs Simsällskap söker instrukt

  • 31 maj 2017
Kungälvs Simsällskap är en av Kungälvs största idrottsföreningar med ca 1500 medlemmar. KSS bedriver merparten av sin verksamhet i Oasen Sim och ishall. KSS bedriver verksamhet i baby/minisim, simskola, medleyskola, vuxenverksamhet och tävlingsverksamhet. 

Tjänsten innebär:
Du förvaltar samt vidareutvecklar de verksamheter som vi har med fokus på baby och minisim, simskola, medleyskola, privatundervisning och aktiviteter i samband med lov. Tjänsten innebär också att du är instruktör i ovan nämnda verksamheter. 

Administration kring vår kursverksamhet och förening som helhet ingår i dina arbetsuppgifter. Du kommer att jobba med ledarrekrytering samt ledarutveckling och schemaläggning för våra instruktörer. Du ska vara serviceinriktad, brinna för att undervisa barn och vuxna samt ha ett stort förenings hjärta. Vi ser dig som en viktig nyckelperson i vår förening. 
Vem söker vi? Du är van att jobba med barn, ungdomar och unga vuxna och du vill utveckla både dig själv och andra. Du är bra på att jobba i team men tar också stort ansvar för din egen arbetsinsats och har goda ledaregenskaper. Dialog med medlemmar, instruktörer och samarbetspartners sker dagligen via mail och telefon. Därför är det viktig och att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna ta eget ansvar och vara flexibel samt god förmåga att planera, besluta och strukturera upp verksamhet. Du är en god förebild för klubbens medlemmar och följer klubbens riktlinjer.
Du har:
Erfarenhet av Babysim och/eller är utbildad Instruktör
Erfarenhet av Simskola och/eller utbildad Simlärare Idrottslig högskoleutbildning samt tidigare föreningserfarenhet är också meriterande.
Anställningsform:
Tjänsten är ett heltidsvikariat (kan diskuteras) på 10-12 månader med möjlighet till förlängning.  Arbetstiden varierar olika delar av året men följer verksamheten under dagar, kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön:
Vi följer kollektivavtal. Fast månadslön enligt överenskommelse. Löneanspråk anges i ansökan. Sänd din ansökan med CV via e-post till kansli@kungalvsim.se

Upplysningar rörande tjänsten lämnas av:
Personalansvarig: Lars Axelsson, 0701-49 13 52
Ordförande: Thomas Arvidsson, 0708-64 57 06