God Jul & Gott Nytt År

  • 23 dec 2019

image: God Jul & Gott Nytt År

LÄS HÄR God Jul och Gott Nytt År 

Vi i Kungälvs Simsällskap vill tacka Er för ett bra 2019 och önskar Alla våra medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År 2020. Vi ser fram emot nästa år och termin och tror på en stor och framgångsrik utveckling framöver för vår verksamhet, både på simskole- och tävlingsverksamheten. Kungälvs Simsällskap bidrar inte bara till ökad simkunnighet utan också till ett hälsosamt och aktivt val för många av Kungälvs Kommuns och grannkommuners barn och ungdomar.

Tillsammans bidrar Vi alla till ett positivt föreningsliv med Glädje och Gemenskap!

SIMSKOLA: Åter-Uppstart Period 2, vecka 3, 2020

TÄVLINGSVERKSAMHETEN: Samtliga tävlingsgrupper har träning under Jul- och Nyårsledigheterna enligt utskickat schema – alla i D-, C-, B-, A-, och SG2.0-gruppen är välkomna till det traditionella nyårspasset där samtliga mästerskapslopp simmas i tävlingsformat (beroende på grupp). Samtliga Medley-grupps simmare (orange och svart) är välkomna på jul- och nyårssimningen enligt utskick, föranmälan behövs ej.

JUL- & NYÅRSTÄNGT: Från fredag 20/12/19 – måndag 7/01/20 är kansliet stängt. Vi har fortfarande träningar enligt utskickat schema.

SPONSORER: Vi vill ge ett Stort Tack till samtliga av våra sponsorer som möjliggör mycket av det vi i Kungälvs Simsällskap erbjuder er! Vill ni själva vara med och sponsra? Meddela Johan -KSS sponsoransvarig- via jhildesson@gmail.com.