Update restriktioner

  • 20 nov 2020

Bäste medlem

Restriktionerna i vår region har förlängts till 13 december. Med anledning av det ställs den planerade starten för grupperna Baby- och Minisim, Masters samt Vuxenverksamheten in fram till årsskiftet. Vi har förhoppningar att starta upp period 2 under v.2 2021 och då anordna verksamhet periodens planerade sista fyra gånger.

Alla berörda deltagare i nämnda grupper kommer under helgen att få ett mail med möjligheten att antingen få inbetalade pengar återbetalda för period 2, alternativt ha dem innestående och behålla sin plats för eventuell start av period 2 med reducerade antal tillfällen efter årsskiftet och då få överskjutande belopp krediterat. Mer om det i kommande infomail från vår Breddansvarige.

Övrig verksamhet såsom träning för aktiva födda 2005 och senare samt Sim- och Teknikskolan bedrivs fortsatt som vanligt. Dessa grupper berörs inte av nya restriktionerna, och då verksamheten sker organiserat berörs den heller inte av maxantalet åtta personer för allmän eller offentlig sammankomst.

I nuvarande samhällssituation är det gemensamma ansvarstagandet viktigt, att vi tillsammans arbetar med att visa fortsatt förståelse och respekt för de allmänna rekommendationer som föreligger från FHM. Visa särskild och nödvändig hänsyn i de utrymmen som är begränsade såsom  omklädningsrum och duschrum samt i dörrpassager.

I smitto preventionssyfte har även Kungälvs Kommun/Oasen tagit beslut att man inte får uppehålla sig i Cafét under kommande restriktionsperiod.

 

Med Vänliga Hälsningar
Dennis Fredriksson

Klubbchef Kungälvs Simsällskap