Anmälan Period 3

  • 30 jan 2022

Anmälan till Period 3

Baby & Minisim - Sim & Teknikskolan - Vuxenverksamheten 

Samtliga kurser 9 tillfällen (v.8-v.13, v.16 samt v.18-v.19 2022)

 

Snart avslutas period 2 i kursverksamheten och till helgen blir det då möjlighet att köpa simmärken igen! Ni som har haft ert barn i verksamhet kommer i veckan att få ett informationsmail med nyttig info vad som gäller för sista tillfället samt info kring Period 3.

 

Fredag 11 februari publicerar vi på hemsidan schemat med tider för de olika grupperna, passa på och kika vad som passar just Er bäst! Schemat är ganska likt det nuvarande.

Måndag 14 februari kl. 11:00 öppnas onlinebokning för anmälan till Period 3 för tidigare medlemmar. Rekommendationerna för vilken nivå ert barn rekommenderas fortsätta i kommer att vara klara senast onsdag 9 februari oktober kl. 18:00 på barnens profil, för de grupperna som tvingats ställas in pga covid-19 och fått ersättningstillfälle 13/2 kommer rekommendationerna att synas snarast möjligt samma kväll efter kursen.

Torsdag 17 februari öppnas onlinebokningen för nya medlemmar. Vid anmälan, glöm inte att registrera en profil på barnet först med barnets namn & personnummer, samt att ni som förälder fyller i endast era kontaktuppgifter (e-mail och telefonnummer).