Nyheter

Badshoppen och klubbkläder

  • 17 jan 2019
Du kan även klicka HÄR för att komma direkt till badshoppen.

Förberedelse för simskola i Lagunen

  • 15 jan 2019
Hur Ankis gör för att ta sig till Lagunen. 

Förberedelse för simskola i 25an

  • 15 jan 2019
Hur Ankis gör för att ta sig till 25an. 

Vårtermins start

  • 10 jan 2019
Denna veckan har tävlingsgrupperna dragit igång med sina grupper. De har varit många på träningarna. De är skönt och komma igång igen efter ett lov.
Söndags simskolan/Minisim & medley drar igång den 27/1, Vi kommer starta terminen lugnt med 2 veckor för att sedan ha ett lov under helgerna vecka 6 och 7. Sedan kör vi på några veckor fram till påsk där vi har lov helgen vecka 16. Sedan avslutar vi terminen med två märkestagningar och sista lektionen är söndagen den 5/5. 
Babysim-minisim (torsdag) och vuxengrupper drar igång under vecka 5. Vi kommer starta terminen lugnt med 2 veckor för att sedan ha ett lov under vecka 7. Då vi sedan från vecka 8 kör 8 veckor fram till vecka 16 där vi tar lite påsklov. Ni som går på måndagar kommer ha lov även måndag den 22/4 då de är annandag påsk och badet har stängt. Vi kommer därefter köra fram till vecka 17 då vi avslutar vårens kurser. Ni som går på måndagar kommer avsluta eran termin måndag 6/5 vecka 18. 
För att se schemat klicka här! Har du frågor om vårterminen mejla gärna kansli@kungalvsim.se så svarar vi på dina frågor. Ni kommer under vecka 3 få ett uppstarts mejl med viktig information och vårens kurser, så de är viktigt att ni läser detta. 
Vi har även lite platser kvar i:Babysjöstjärna 1 & 2 Bläckfisken Silverpingvinen Fiskar Fiskar fortHajarVuxen crawl nyvuxen crawl F1Klicka här för att boka 

Platser kvar till vårens kurser i s

  • 2 jan 2019
Bli en baddare i vattnet med Kungälvs Sim!