Nyheter

Anmälan Period 3

  • 30 jan 2022

Anmälan till Period 3

Baby & Minisim - Sim & Teknikskolan - Vuxenverksamheten 

Samtliga kurser 9 tillfällen (v.8-v.13, v.16 samt v.18-v.19 2022)

 

Snart avslutas period 2 i kursverksamheten och till helgen blir det då möjlighet att köpa simmärken igen! Ni som har haft ert barn i verksamhet kommer i veckan att få ett informationsmail med nyttig info vad som gäller för sista tillfället samt info kring Period 3.

 

Fredag 11 februari publicerar vi på hemsidan schemat med tider för de olika grupperna, passa på och kika vad som passar just Er bäst! Schemat är ganska likt det nuvarande.

Måndag 14 februari kl. 11:00 öppnas onlinebokning för anmälan till Period 3 för tidigare medlemmar. Rekommendationerna för vilken nivå ert barn rekommenderas fortsätta i kommer att vara klara senast onsdag 9 februari oktober kl. 18:00 på barnens profil, för de grupperna som tvingats ställas in pga covid-19 och fått ersättningstillfälle 13/2 kommer rekommendationerna att synas snarast möjligt samma kväll efter kursen.

Torsdag 17 februari öppnas onlinebokningen för nya medlemmar. Vid anmälan, glöm inte att registrera en profil på barnet först med barnets namn & personnummer, samt att ni som förälder fyller i endast era kontaktuppgifter (e-mail och telefonnummer).

Dags för sim & teknikskola igen!

  • 14 jan 2022

image: Dags för sim & teknikskola igen!

Hej alla simskole- och tekniksimmare!

Nu är det dags för de avslutande fyra tillfällena av Period 2 i vår Teknik och Simskola igen!

Med anledning av den ökande smittspridning som råder vill vi informera om lite nya restriktioner under avslutningen av Period 2. Generellt gäller att hålla en meters avstånd mellan varandra och givetvis inte komma till anläggningen om man inte känner sig fullt kurant. 

  • Balkongen/läktaren stängs av under de avslutande tillfällena av Period 2, vi rekommenderar samtliga att vänta utanför simhallen under lektionstiden.
  • Fikar ni i cafét gäller de restriktioner och rekommendationer FHM meddelat och simhallens skyltning samt personal informerar kring.
  • Viktigt att samtliga tänker till när det gäller hur man kan undvika trängsel i omklädningsrum och duschutrymmen vilket är en flaskhalsen i simanläggningen.
  • Att man planerar sin ankomst till anläggningen så nära sin aktivitetstid som möjligt så trängsel undvikes i entréhallen. 
  • Är det trångt i omklädningsrummet så vänta en liten stund med att gå in. Samma sak när lektionen är slut, är det trångt i duschen så avvakta en liten stund.

Ok, enkla saker för oss alla att förhålla oss till alltså, visar vi sunt förnuft och respekt för omgivningen blir det bra för alla.

Som förälder får man vistas i Lagunen igen om man är iklädd funktionskläder, dock minst en meters avstånd mellan annan person samt att vi vill att ni bär munskydd. Givetvis får man fortfarande inte vistas vid poolside i 25:an om inte särskilda skäl föreligger, och i så fall endast iklädd funktionskläder så klart samt framöver även munskydd. 

Våra duktiga instruktörer vill återigen påminna er att när barnen är i kursverksamheten är det avgörande för deras utveckling att de kan ha full koncentration och uppmärksamhet på instruktören och gruppens olika moment. Så undvik att ta kontakt med barnen under deras lektion då det är ett störande moment både för ert barn, de andra barnen och även instruktören. Och givetvis följer alla det foto- och filmförbud som gäller på Oasen. 

 

Med glada simmarhälsningar

Kungälvs Sims Teknik- och Simskoleteam