Nyheter

Återstart av verksamhet igen!

  • 21 jan 2021

Bäste medlem,

Idag kom regeringen med informationen att barn- och ungdomsverksamhet för de födda 2005 och senare återigen kommer att öppnas upp från och med måndag 25 januari. Läs mer här. Givetvis ett positivt och glädjande besked som gör att vi kan planera för en återstart av simskolan för Period 3 som startar v.8! Mer information kommer att mailas ut till er, men precis som tidigare kommer det att bli en återanmälan till de grupper/tider ni vill att ert barn skall delta på. Tiderna visas på hemsidan 1 februari, och återanmälan startar 8 februari. För nya medlemmar startar anmälan 11 februari.

För verksamhet för de födda 2004 och tidigare är det fortfarande belagt med restriktioner, i första hand till 7 februari. Men i takt med att vaccinering ökar och smittospridning minskar har vi stora förhoppningar att även denna verksamhet kan återstartas igen senare i februari. Mer information kring detta kommer löpande.

Personalförändringar ger verksamhetsförändringar

Therese Rosén som började hos oss i somras har tyvärr beslutat att återgå till sin tidigare tjänst på ICA som hon har varit tjänsteledig från. Hon gör sin sista arbetsdag hos oss 12 februari. Givetvis tråkigt, hon är en mycket omtyckt medarbetare i vårt team och har betytt mycket positivt för vår verksamhet. Detta innebär tyvärr också att vår Baby- och Minisimsverksamhet kommer att ställas in under Period 3. Anledningen är att vi med kort varsel inte kan hitta någon ersättare för denna verksamhet, som kräver både viss kunskap och erfarenhet för att kunna bedrivas. Men vår förhoppning är att detta endast blir temporärt, vi kommer att påbörja rekrytering av ny Breddansvarig under våren och för förhoppning är att denna verksamhet återigen kan bedrivas med start i augusti. De av er som har varit i vår Baby- och Minisimsverksamhet och har förinbetalda kursavgifter kommer inom kort att få mail med mer information samt tillvägagångssätt för återbetalning .

Stay strong & healthy!

 

Med Vänliga Hälsningar
Dennis Fredriksson

Klubbchef Kungälvs Simsällskap