Nyheter

Månadens Hemmatävling Oktober

  • 29 sep 2020

image: Månadens Hemmatävling Oktober

Hemmatävling

Att Tänka På

  • 11 sep 2020

Efteruppstart

”Kungälvs Simsällskap ska vara en attraktiv förening där alla känner Glädje och Gemenskap oavsett ambitionsnivå.”

Simskolan har pågått i snart tre veckor och det är jättekul att vi har fyllt grupperna med så många duktiga små simmare!
Trots utmaningen med Covid-19 så flyter allt på riktigt bra och vi är glada över den höga närvaron samt att ni alla är nöjda med hur vi bedriver vår verksamhet i denna pandemi.

VID SJUKDOM:
Vid minsta förkylningssymptom som till exempel halsont eller andningsbesvär stannar ni hemma. I Kungälvs Simsällskap är det viktigt för oss att hålla en hög nivå i simundervisningen och att våra simskole instruktörer håller sig friska och pigga. Med detta sagt är det av största vikt att alla tar sitt ansvar och stannar hemma om ni är sjuka!

I SIMHALLEN:
För en lugnt och trygg undervisningsmiljö i simhall och lagun hänvisas därför föräldrar och/eller andra vuxna/medföljande till läktaren eller cafeterians utsida. Om det finns speciellt behov för barnet att medföljande vuxen behöver sitta med inne i simhall eller lagun skall detta ha meddelats till KSS innan uppstart av simskolan. Godkännandet att få sitta med under simkursen gång skall kunna uppvisas till instruktör eller annan ledare på plats. Det finns fler anledningar till att dessa förhållningsregler finns, bland annat för barnens koncentrationsförmåga, vatten- och luftkvalité samt för instruktörens skull.  

 

Vi ser fram emot resten utav perioden med så många friska barn som möjligt närvarande i simskolan samt ett gott samarbete med er föräldrar.

 

Tack för att ni tar ert ansvar och stannar hemma vid minsta sjukdom.

Privatundervisning Platser Kvar!

  • 7 sep 2020

Nu finns det möjlighet att boka in er till Privatundervisning!
Se https://www.kungalvsim.se/anmalningar/ för att boka er.
en elev - en instruktör - 30min - vardagar

Varmt Välkomna!

Månadens Hemmatävling September

  • 2 sep 2020

image: Månadens Hemmatävling September

Månadens Hemmatävling 3e september