Välkommen Therese!

  • 24 jun 2020

Idag hälsar vi vår nya Breddansvarige Therese Rosén välkommen!

Therese kommer att börja sin tjänst i föreningen i mitten av augusti och operativt vara ansvarig för vår Baby- och Minisimsverksamhet. Därutöver kommer hon att vara organisatoriskt helhetsansvarig för Breddverksamheten inklusive Simskola och Vuxenverksamheten.

Ok, vem är du Therese? Ja vi körde fem snabba frågor med henne så klart: 

Vad har du för bakgrund: Jag har en Hotell- och Restaurangutbildning i grunden och kommer senast från ICA lagret där jag har jobbat några år. Innan dess arbetade jag inom restaurangbranchen i Stockholm, Spanien och Göteborg under 12 år.

Wow, låter spännande! Har du simmat också? Givetvis, under 15 år tränade jag simning, en underbar idrott! Numera blir det dock mer gym och annan träning.

Hur blev du Babysims instruktör då? Ja, det var min farfar Knut Rosén, som introducerade mig. Sen gick jag en babysimutbildning och började som instruktör under hans ledning. Knut var den som startade Babysim i Sverige och det skall bli riktigt kul att vara med och förvalta det arbetet och ge nya barn möjlighet till trygghet och glädje i vattnen i Kungälvs Sim i framtiden!

Vad gör du på fritiden då? Jag är nog ganska klassisk där, hänger helst med vänner & familj, tränar lite, lagar gärna mat. Jag älskar asiatisk stark mat lite extra, smarrigt! 

Och när det bär väg på semesterresa då, vart åker du helst? Jag älskar Spanien, det är verkligen mitt andra hem!

 

Då har vi lite mer info om Therese, och vi kommer alla att lära känna henne bättre under hösten när vår kursverksamhet drar igång igen. Och för er som ännu inte har anmält er så är anmälan öppen, så in och boka just er favoritdag & tid!