Info Sim- och Teknikskolan

  • 6 maj 2021

Info kring Sim/Teknikskolan
 

Hej Sim- och Teknikskoleförälder

Denna vecka avslutas årets sim- och teknikskola för denna gång. (Vissa grupper har några extra tillfällen bokade pga inställda kurser då instruktörer har fått vara hemma pga gällande restriktioner). Vi är glada över att vi trots stora utmaningar har lyckats genomföra vårens verksamhet, och vi ser nu fram emot en miljö framöver som liknar mer en normal status än det vi har hanterat senaste halvåret i vår verksamhet. Vi hoppas och tror att mycket går mot det bättre!   Nedan lite nyttig info kring både avslutningen, Sommarsimskola samt höstens kursverksamhet:

Ingen simmärkesförsäljning denna avslutning :-(

Med anledning av restriktionerna har vi i nuet tvingats ta detta tråkiga beslut. Många blir givetvis ledsna, men vi får alla istället sikta på att ni/barnen kan köpa sina märken när vi ses till hösten igen.

Sommarsimskola

Vi kommer att köra Sommarsimskola på utebadet även i år, den bedrivs som tidigare i en intensivkurs på 9 tillfällen under v.25-v.26, datumen är 21-24/6 samt 28/6-2/7 och kostar 950 kr. Vi öppnar för onlineanmälan för tidigare medlemmar på hemsidan måndag 10 maj kl. 13:00. På onsdag 12/5 släpps sedan platserna till nya medlemmar. För nya medlemmar tillkommer likt tidigare en medlemsavgift på 200 kr (gäller helårsvis).

Höstens Sim- och Teknikskola

Tisdag 25 maj kl: 11:00 öppnar vi onlineanmälan på hemsidan för tidigare medlemmar till höstens Period 1 som startar v.34, notera ert barns rekommendationer som instruktören har gjort på profilen så de hamnar i rätt gruppnivå. För nya medlemmar öppnar anmälan måndag 31 maj. Då vi i nuet inte vet vilken verksamhet som kommer att tillåtas att bedrivas utgår vi från den verksamhet vi har kört under våren. Dvs det är inte planerat i nuet att vi startar upp baby/minisim eller Vuxenverksamhet till hösten. Men så fort restriktioner släpps hoppas vi kunna addera detta igen.

Vi tackar er alla för denna termin och hoppas att vi ses igen antingen på Sommarsimskolan eller till hösten igen!

 

Med Vänliga Hälsningar
Dennis Fredriksson

Klubbchef Kungälvs Simsällskap

www.kungalvsim.se