Anmälan Sim & Teknikskola Ht-21!

  • 22 maj 2021

På tisdag 25 maj kl. 11:00 öppnas onlinebokning till höstens Sim- och Teknikskola för tidigare medlemmar. Redan idag kan du se schema för de olika grupperna, kika vad som passar just Er bäst och boka er plats på tisdag! Schemat är nästan identiskt med det vi hade under vårens period. Höstens period startar v.34 och håller på nio veckor fram till v.42.

För nya medlemmar öppnar onlinebokning på Måndag 31 Maj kl. 11:00. Även ni kan nu se de olika grupper och tider som finns upplagda. Vid anmälan, glöm inte att registrera en profil på barnet först med barnets namn & personnummer, samt att ni som förälder fyller i endast era kontaktuppgifter (e-mail och telefonnummer).

 

Sommarsimskolan 2021 - Ett fåtal platser kvar!

Anmälan till årets Sommarsimskola är i full gång, men det finns fortfarande ströplatser kvar i Silverpingvin, Gula Baddaren, Fisken, Guld Pingvin, Hajen och Medley Orange. Så känner ert barn för att utveckla simkunskaperna under sommaren så ta chansen och anmäl! Sommarsimskolan arrangeras under v.25-v.26, nio gånger intensivkurs på utebadet, kursavgiften är 950 kr.