Inbjudan KSS Vansbro home edition

  • 8 jun 2021

image: Inbjudan KSS Vansbro home edition

VANSBROSIMNINGEN HOME EDITION
– 4e juli 2021 –
KUNGÄLVS SIMSÄLLSKAP

”Kungälvs Simsällskap ska vara en attraktiv förening där alla känner Glädje och Gemenskap oavsett ambitionsnivå.”

Inställd Vansbrosimning stoppar ingen KSS:are! Kungälvs Simsällskap arrangerar en tävlingsdag för alla sina medlemmar, så ta möjligheten att genomföra ditt Vansbrolopp med KSS home edition i sommar. Loppet gäller som ett officiellt Vansbrosimningslopp och ingår även i en Svensk Klassiker. Missa inte årets upplaga av det glädjefyllda och utmanande Vansbrosimningen home edition. 

PLATS:        Ingetorps sjö, Kode

DATUM:       söndag 4e juli

TID:              10.00 – 12.00

LOPP: Vansbrosimningen 3km och Kortsimmet 1km.

DELTAGARE: Tävlings/masterssimmare, familjemedlem, eller sponsor alla är välkomna att delta!

ÅLDERSGRÄNS: 10 år

KLASSER: Öppen klass, 10-12 år, 13-15 år, 16-18 år, 19 och äldre.
Åldersklasser: Vansbrosimningen 3km.
Öppen klass: Kortsimmet 1km.

PRISUTDELNING: Fina priser delas ut till vinnarna i respektive åldersklass. Priserna kommer från bland annat Vansbrosimningen och Swimshop.se.
Till alla er som har en betald startplats sker även medaljutdelning vid målgång.

MAT: Vid målgång bjuder klubben på fika för att få upp energin och värmen i kroppen igen. Efter tävlings slut får ni gärna stanna kvar på gemensam picknick med bad. medtag egen mat.

SÄKERHET: Simma aldrig ensam! Vi hjälps alla åt att hålla uppsyn på varandra. Använd gärna en safety bouy. En safety bouy är en vattentät uppblåsbar boj i stark färg som du fäster med en rem runt midjan. Den ligger sedan bakom dig och guppar i vattnet så att du syns, utan att påverka simningen eller ge någon extra tyngd.
All simning sker på egen risk.

FUNKTIONÄRER: Hjälp oss att genomföra en rolig, säker och minnesvärd dag. Funktionärshjälp behövs som bland annat: tidtagare, prisutdelare, fika fixare och viktigast av allt, nämligen säkerheten och att hålla uppsikt!

KLUBBTÄLT: kommer finnas uppsatt på området.

ANMÄLAN: Till martin.isaksson@kungalvsim.se Ange vilket lopp du simmar eller om du är funktionär. Sista dag för anmälan 27/6.

SPONSORER: Swimshop och Vansbrosimningen bidrar med priser till vinnarna. Kungälv energi ser till att alla deltagare och funktionärer håller energin uppe och om möjligt, bidrar med följebåt för extra säkerhet i vattnet. Kan du eller ditt företag bidra med följebåt eller någon annan rolig sponsring? Hör av dig till Martin.

KONTAKT: Mobil                                  E-post
Martin           0763 46 55 21                  martin.isaksson@kungalvsim.se  

BETALD STARTPLATS? Har du redan köpt din startplats till årets upplaga av Vansbrosimningen? Då får du följande två alternativ:

  1. Home Edition + få tillbaka 50% av din startavgift
    För detta alternativ måste du logga in på Mina sidor och klicka i alternativet för home edition. När du gjort ditt val sparas detta automatiskt.
  2. Flytta din startplats till Vansbrosimningen 2022
    För detta alternativ behöver du inte göra något. Om du inte gör något aktivt val kommer din startplats automatiskt flyttas till 2022.

OBS! möjligheten att göra ditt val hos Vansbrosimningen är öppen 7 juni – 20 juni

MISSA INTE EN DAG I SIMNINGENS ANDA!